Lovely You – Februari Bloghop Stempelschatten – Ik vind je lief!

Welkom bij de bloghop van Stempelschatten!

Met deze maandelijkse bloghop willen wij stempelsets in het zonnetje zetten, die minder bekend zijn of al een tijdje vergeten lijken te zijn.
Met iedere maand een ander thema hopen wij je te kunnen inspireren om deze sets ook weer eens uit de kast te halen.
Voor deze hop met het thema: Ik vind je lief, heb ik twee kaarten gemaakt met de Lovely You stempelset.

Stempelschat -Lovely you

Misschien herken je het wel.  Je bent op zoek naar een stempelset en dan zie je een stempelset en denk je: O, daar moet ik nodig weer eens een kaartje mee maken. Dit overkwam mij toen ik de  stempelset Lovely You zag.  Deze set past zo goed bij het thema dat de keuze snel was gemaakt.
Een stempelset met kleine bloemetjes en takjes en prachtige teksten. Bij de set hoort ook de Lovely Label Pick a Punch (kies je eigen etiket pons).

Lovely You 152525

Voor de kaarten heb ik een stukje Soft Sea Foam bestempelt met het takje in dezelfde kleur en een stukje Basic White kaartkarton met bloemetjes en takje in de kleuren Soft Sea Foam, Petal Pink, Crumb Cake, So Saffron en Coastal Cabana gebruikt. Daarna heb ik van beide stukjes een label gestanst. De randjes zijn met Crumb Cake geblend en verder afgemaakt met een lintje. Vervolgens heb ik de labels op een mat geplakt van Crumb Cake, welke ik met de Timeworn Type 3D folder heb geëmbosst. Ook de randjes van de mat met Crumb Cake geblend. Dit op een mat van Soft Sea Foam en daarna op de basiskaart. De kaart afgemaakt met label, gemaakt met de Lovely Label pons en met uitgeknipte bloemetjes en takjes.

Stempelschat -Lovely you - petal pink
Stempelschat -Lovely you - coastal cabana

Ik hoop dat je mijn bijdrage voor de hop leuk vindt. Laat het gerust weten met een reactie.
Voor nog meer Stempelschatten hop dan door naar de andere deelnemers.
Heel veel plezier met het hoppen.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

6 gedachten over “Lovely You – Februari Bloghop Stempelschatten – Ik vind je lief!”

  1. Super leuke kaartjes, mijn favoriet is de blauwe kaart. En zo zie je ook maar weer wat een verschil in kleur het doet.
    Leuk dat je nu ook meedoet met onze bloghop. Ben nu al benieuwd naar je volgende kaartjes.

  2. Prachtige kaarten met geweldige kleuren! Vind de bloemen op de labels echt heel erg mooi! De tekst is natuurlijk ook goed gekozen. Zo’n kaart wil iedereen wel in de brievenbus ontvangen! Ik vind het ook heel erg leuk dat je een losse bloem hebt toegevoegd. Wat is dit ook een geweldige set he! En superleuk dat je nu ook meedoet met de Stempel Schatten Bloghop!

  3. Hey, wat leuk: we hebben bijna dezelfde kleuren gebruikt. Heel anders weer en ja: een gave set is deze. De teksten zijn prachtig. Mooi werk, leuk dat je meedoet met de hop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven