Dandelion Wishes met een achtergrond techniek.

Voor vandaag een kaart met de stempelset Dandelion Wishes en ik heb een leuke achtergrondtechniek gebruikt.

Voor deze kaart heb ik als achtergrond Glossy paper gebruikt. Stampin’ Up heeft het niet meer in het assortiment, maar je kunt hiervoor ook Glossy fotopapier gebruiken.

Als eerste heb ik met Versamark de Dandelion gestempeld en met goud geëmbosst.

Op een wattenbolletje heb ik alcohol gedaan en dan enkele druppels refill Night of Navy, Old Olive en Crumb Cake. Met het wattenbolletje breng je dan de inkt op het papier met een licht draaiende beweging. Net zolang tot je papier vol is. Ik heb er gelijk 2 gedaan. Daarvoor heb je genoeg inkt op je bolletje. Ga door tot je tevreden bent. Laat het dan goed drogen. Dan neem je een droog wattenbolletje en verwijder je het overtollige alcohol van de geëmbosste afdruk.

Een leuke, snelle techniek met als resultaat een mooie, glanzende achtergrond.

Nu kun je de kaart verder afmaken. De kaart heb ik gemaakt naar een cardsketch van juni die we van Hélène hebben gekregen. Ik weet zelf niet goed welke kaart ik het mooist vind. Die met het Old Olive strookje of met de Night of Navy.

Mocht deze techniek nog niet kennen en hem gaat uitproberen, stuur dan een foto van je project. Ik vind het leuk om deze te zien.

Creatieve groetjes,

Dandelion Wishes

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop, dan kun je mij ook een bestelling mailen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven