Comfort & Hope teamswap

Hallo,

Iedere maand wordt er een teamswap georganiseerd binnen het team Lovely Stampers. Hierbij ontvang je, als je je opgegeven hebt, een mail met je swappartner en een tutorial of een sketch. Voor de maand juni hebben we een sketch gekregen.

Als het goed is, heeft mijn swappartner mijn kaart afgelopen week ontvangen en kan ik hem hier wel laten zien.

Voor de kaart heb ik de kleuren Basic Grey, Smoky Slate, Soft Sea Foam en Blushing Bride gebruikt.
De eerst laag heb ik eerst met een propje huishoudfolie en Basic Grey bestempeld. Daarna heb ik hem met de Old Paper World 3d embossing folder embosst. De randen gesponst en scheurtjes aangebracht en de randen met een schaar bewerkt en nog weer gesponst, zodat het allemaal ‘gebruikt’ lijkt.

De andere, gekleurde lagen in dezelfde kleur bestempelt met de Comfort & Hope stempelset en de randen gesponst en bewerkt. Het cardstock voor het effect nog wat verkreukelt. Het afdrukje om de tekst heb ik nog met de Wink of Stella bewerkt.

De lagen volgens de sketch geplakt en zie het resultaat. Soms heb je een idee en het is dan altijd leuk als het dan ook lukt!!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven