Hallo nieuwe 2020-2021 Catalogus bloghop

Welkom bij de bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demo’s met als thema: Hallo Nieuwe Catalogus 2020-2021.
Als je de bloghop bent gevolgd, kom je hier via Yolande Greve-Nijssen.

Voor deze bloghop heb ik gekozen voor bundel Nothing Better Than op pagina 91 van de nieuwe catalogus. Met deze bundel heb ik een aantal projecten gemaakt.

Als eerste heb ik voor de afgelopen bestellingen twee chocolaatjes verpakt en er een leuke label bij gemaakt. Ik heb de kleur Pacific Point gebruikt, omdat dit de kleur was van een chocolaatje. Met de leuke teksten in combinatie met de stansen van de bundel is een label zo gemaakt. Als achtergrond een watercolorwash.

Het idee van een doosje zat ook al in mijn hoofd. Ook hier weer dezelfde kleuren gebruikt als voor het label. Het is dan even passen en meten om het patroontje te maken, zoals je heb bedacht hebt. Ik vind zelf dat het goed gelukt is. Het is een leuk doosje geworden om weg te geven.

En als laatste een leuke funfold. Het wordt wel een Flip Flap kaart of een pull-tab flip kaart genoemd.
Voor wie mij kent, weet dat ik een enorme koffieleut ben. Dit is dan ook de reden dat ik deze set sowieso graag wilde hebben. Ik heb voor de kaart weer dezelfde kleuren gebruikt. En de tekst……….. Tja, die spreekt voor zichzelf.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan met mijn projecten. Voor nog meer inspiratie hop je door naar Ilona de Bont-Beniest.
Of je hopt via de knoppen verder of terug.

Zoals je misschien gemerkt hebt ben je hier niet via Yolande gekomen, maar via Annette. Vanaf vrijdagavond 26 juni is de pagina van Yolande bereikbaar. Om de bloghop door te laten lopen, kun je tijdelijk via Annette weer terug.

Bloghop NL Demo's Vorige
Bloghop NL Demo's Volgende

Creatieve groetjes,

Hieronder de lijst met de deelnemers van de bloghop.

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen.

12 gedachten over “Hallo nieuwe 2020-2021 Catalogus bloghop”

  1. Leuk Geke! Geeft me weer nieuwe ideeen. Ik gebruik toevallig deze set voor een bestelling voor bruiloft bedankjes waar onder andere Indische koekjes in zitten dus de “cookies” gaan voor mij de hoofdrol spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven