have a hoot

Een schattige Halloween kaart.

Dit keer een schattige Halloween kaart op mijn blog. Gisteren was het Halloween. Ik heb niets met Halloween, maar ik vind het wel leuk om af en toe een Halloween kaart te maken.

Deze kaart maakte ik voor de teamswap van de Lovely Stampers. Iedere maand wordt er een swap georganiseerd en de organisator van de maand bedenkt een kaart of kleuren challenge. Dit keer was het een blokkenkaart. De beschrijving wordt er dan bijgeleverd. Al snel had ik het idee om er een Halloween kaart van te maken met de Have a Hoot bundel van Stampin’ Up!. Met de schattige uiltjes uit de stempelset Have a Hoot maak je schattige creatieve projecten voor Halloween, Kerst of een andere gelegenheid.

Schattige Halloween kaart voorkant

Alle laagjes, de kleine vierkantjes, heb ik gesponst. De onderste op een basis van Mossy Meadow cardstock en gesponst met Mossy Meadow en Basic Black. Voor de bovenste lagen heb ik Mango Melody cardstock gebruikt en gesponsd met Pumpkin Pie, Cajun Craze en Basic Black.
De 4 vierkantjes, waarop de tak is gestempeld, heb ik eerst op gridpapier gelegd en toen de tak gestempeld. Zo loopt de tak mooi door over de vierkantjes. De tak heb ik met de Basic Black write marker ingekleurd. Daarna de vierkantjes opgeplakt.

Schattige Halloween kaart
Schattige Halloween kaart

Het uiltje en het uiltje met pompoen gestempeld, gekleurd met de blends en uit gestanst. De tekst BOO! en een tak nog op een vierkantje gestempeld en daarna de vierkantjes opgeplakt. De kaart verder versierd met de uit gestanste spinnenwebjes en de uiltjes. Natuurlijk ook nog een tekst erop. Deze heb ik met goudkleurig embossingpoeder geembosst.

Schattige Halloween kaart achter

Ook op de achterkant heb ik vierkantjes gesponst. Voor een geschreven berichtje heb ik een groter vierkantje gesponst.
Ik vind het zelf een ontzettend leuk kaartje geworden en gelukkig vond de ontvanger hem ook mooi.

Leuk dat je op mijn site kwam kijken. Tot een volgende keer.

Creatieve groetjes,


Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

1 gedachte over “Een schattige Halloween kaart.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven