Elephant Parade – Bloghop Stempelschatten – Weg is Pech!

Header-Stempelschatten

Hallo, welkom bij een nieuwe blophop van de Stempel Schatten. Dit keer is het thema: Weg is Pech!
Met de nieuwe catalogus, die vanaf mei ingaat, laten we met deze hop stempelschatten zien, die helaas niet meegaan naar de nieuwe catalogus.
Ik heb gekozen voor de set Elephant Parade. Deze set met de schattige olifantjes heb ik te weinig gebruikt. Zo jammer dat ze niet meegaan. Met het maken van de kaarten en het schrijven van dit bericht zijn de producten nog beschikbaar, maar het thema is niet voor niets: Weg is Pech!
Naast de Elephant Parade heb ik de Beautiful shapes dies gebruikt, ook deze gaan helaas het assortiment verlaten.

Voor deze kaartjes heb ik een neutraal kleurtje gekozen: Soft Sea Foam. De mat heb ik gestempeld met de blaadjes. Hierna de één na grootste hexagon drie keer uitgestanst. Deze op een mat geplakt, welke ik heb geëmbosst met één van de basis structuur 3D embossingmallen (Alleen online). Dit op de basiskaart geplakt.
De olifantjes met Basic Gray gestempeld en ingekleurd met de aquarel potloden. De plukjes gras uit Soft Sea Foam kaartkarton gestanst. De kleine figuurtjes alleen gestempeld en uitgestanst om het rustig te houden. Als laatste de tekst met wit embossingpoeder op Soft Sea Foam ge-heatembosst. Als deze onderdelen op de kaart geplakt. Omdat ik twijfelde of ik een horizontale kaart zou maken of een verticale kaart en niet goed wist wat ik mooier vond, heb ik ze allebei maar gemaakt.

Elephant Parade set

Hieronder de kaartjes nog even apart. Nog steeds weet ik niet welke ik mooier vind. Wat heeft jou voorkeur?

Dit is mijn bijdrage voor de bloghop van deze maand. Ook zo benieuwd wat de anderen er van hebben gemaakt? Hop dan verder. Het lijstje staat hieronder.
Heel veel plezier met het hoppen! Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet!

Creatieve groetjes,

5 gedachten over “Elephant Parade – Bloghop Stempelschatten – Weg is Pech!”

  1. Wat een superschattige kaartjes zijn dit geworden! Zo jammer dat het olifantje gaat vertrekken ….anders had ik deze zeker een keertje ge-cased!

  2. helemaal happy bij het zien van deze kaartjes… maar ja, olifanten en Nina… die passen gewoon bij elkaar.
    Je wordt er helemaal vrolijk van. En super leuk in combi met die hexagons

  3. Oh wat heb je een prachtige kaarten gemaakt met deze lieve olifantjes zeg! Zo mooi met de zeshoeken en de zachte kleuren. Heel smaakvol! Ik krijg meten zin om de set er ook weer even bij te pakken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven