Artistically Inked – Bloghop Stampelschatten – Lente lonkt!

Header-Stempelschatten

Welkom bij een nieuwe bloghop van de Stempelschatten. Voor de maand mei het thema de Lente lonkt!
In de bloghop van de Stempelschatten gebruiken we producten die weinig aandacht hebben gehad of wel opnieuw in de schijnwerpers mogen staan.
Dit keer mochten we met een kleurenchallenge aan de slag: groen, paars en natureltinten. Met de kleuren groen en paars moest ik direct aan bloemen denken. Als stempelschat heb ik de stempelset Artistically Inked uitgekozen met bijbehorende stansen. Dit is ook weer zo’n prachtige set die ik te weinig gebruikt heb.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Mossy Meadow, deze kleur doet het altijd goed voor de blaadjes. Gorgeous Grape en Highland Heather heb ik gebruikt voor de bloemen. Met de naturel tinten Gray Granite, Lemon Lime Twist en Misty Moonlight heb ik de achtergrond gemaakt.

De stempelset heet Artistically Inked. Het is ook echt een artistieke stempelset. Ken je de alcohol inkt techniek? De afdruk van deze stempels lijken er wel op.
Voor de achtergrond heb ik de eerste keer de kleur afgestempeld en daarna meerdere keren op Basic White gestempeld. Dit heb ik voor alle kleuren gedaan. De bloemen en de blaadjes zijn gestempeld en uitgestanst. Daarna heb ik ze verfrommeld en weer voorzichtig opengemaakt zodat het niet zou scheuren. Zo komen de bloemen en de blaadjes nog meer ‘tot leven’. De strasssteentjes heb ik gekleurd met de blends.

Ik heb twee kaartjes gemaakt. Bij de ene de donkere bloem voor en bij de andere de lichte bloem. Dit omdat mijn dochter vroeg waarom ik de donkere bloem voor had gedaan. Daar kon ik geen antwoord op geven en daarom ook maar een kaart gemaakt met de lichte bloem voor. Beide kunnen, vind ik.

Dit is mijn bijdrage voor de hop. Ik vind het leuk dat je mijn blog hebt bezocht.
Ben je ook zo benieuwd naar de stempelschatten van de anderen? Hop dan gauw verder. De lijst vind je hieronder.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen.

6 gedachten over “Artistically Inked – Bloghop Stampelschatten – Lente lonkt!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven