Grassy Grove – Bloghop Stempelschatten – Moderne Mannen

Hallo,

Welkom bij een nieuwe bloghop van Stempel Schatten. Met deze bloghop willen we verborgen stempelschatten weer in het zonnetje zetten.

Dit keer is het thema: Moderne Mannen!

Mijn keuze is gevallen op de set “Grassy Groove”. Ik dacht dat ik deze set al eens gebruikt had, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik moest nog de stickertjes plakken, dus voor mij is dit echt een stempelschat! Blijkbaar heb ik alleen de bijbehorende stansen al eens gebruikt.

Ik heb 3 kaartjes gemaakt met hetzelfde focuspunt, maar waarbij ik gevarieerd heb met de basiselementen.

Grassy Grove mannenkaarten

Voor het focuspunt heb ik een velletje Bright & Beautiful designpapier (Kleurenfeest designpapier) gebruikt, waarvan ik een stukje van wit naar donker Misty Moonlight heb gebruikt, en een stukje van Fresh as a Daisy designpapier met de kleur Pebbled Path. Ik heb deze in strookjes gescheurd (langs de Deckled Rectangles stansen) en ze over elkaar geplakt. Vervolgens heb ik er een rechthoek uitgestanst met de Deckled Rectangles (8,5 x 10 cm). Uit Basic White kaartkarton heb ik een grotere rechthoek gestanst (8,5 x 12 cm).

Met de Stamparatus (die helaas niet meer verkrijgbaar is) heb ik de stempels uitgelijnd op het stukje designpapier en deze gestempeld met Memento zwart. Het voordeel van de Stamparatus is dat als je afdruk niet zo duidelijk is, je het een tweede keer kunt stempelen om een betere afdruk te krijgen. Op het gridpapier van de Stamparatus had ik de beide rechthoeken getekend om het kaartkarton en designpapier neer te leggen, zodat de afdrukken mooi doorlopen en je geen wit randje krijgt. Daarna heb ik het stukje Basic White gestempeld en het stukje designpapier erop geplakt.

Grassy Grove mannenkaart 1
Grassy Grove mannenkaart 2
Grassy Grove mannenkaart 3

Voor twee van de basiskaarten heb ik het Neutrals designpapier in de kleur Misty Moonlight gebruikt. De ene keer als basis op InColor Pebbled Path en de andere keer als basis op Misty Moonlight. Voor de derde kaart heb ik een mat van Misty Moonlight geëmbosst met de Timber 3D embossingfolder en als basis ook Misty Moonlight gebruikt.

Ik heb de focuspunten op de kaarten geplakt en vervolgens het hertje gestempeld en uitgestanst en op de kaarten geplakt. Voor de teksten heb ik verschillende sets gebruikt.

Het thema is moderne mannen. De opdracht: Strakke lijnen, stoere kleuren, misschien zelfs colorblocking! En welke embellishments kun je eigenlijk op een mannenkaart gebruiken? Ik weet niet of deze kaarten helemaal aan het thema voldoen, maar ik ben er tevreden over.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mannenkaarten? Hop dan verder! Het lijstje staat hieronder.

Bedankt voor je bezoek en veel plezier met het hoppen!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

4 gedachten over “Grassy Grove – Bloghop Stempelschatten – Moderne Mannen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven