Oceanfront – Bloghop Stempelschatten – Woelig-Water!

Welkom bij een nieuwe Stempelschatten Bloghop. De hop waar we stempelsets in het zonnetje zetten, die wel (weer) wat aandacht kunnen gebruiken. Met het thema Woelig-Water! Dit keer een kaartje met water in de hoofdrol. Ik heb gekozen voor de stempelset Oceanfront.

Het thema water heb ik wel heel letterlijk genomen. Ik heb een schudkaart met water gemaakt.
Eerst heb ik de stempel van het water gestempeld en deze uitgesneden. Hier heb ik een beetje vals gespeeld, want ik heb hiervoor de Brother Scan&Cut gebruikt. Daarna heb ik de lucht en het zand gestempeld. Het uitgesneden water heb ik op een stukje kaartkarton geplakt. In een klein gripzakje heb ik wat water gedaan met een druppeltje Misty Moonlight navulling. Dit goed dicht gedaan en op het kaartkarton geplakt. De rand van het gripzakje om het kaartkarton geplakt. Dit binnen een frame van adhesive strips achter de kaart geplakt. Daarna het geheel op een mat van Misty Moonlight geplakt en vervolgens op de basis van Grey Granite.  Hieronder het resultaat.

Nu was ik niet helemaal tevreden. Ik vond het niet ‘woelig’ genoeg. Daarom een tweede kaart. Hiervoor heb ik aquarelpapier gebruikt. Deze eerst met de spritzer nat gespoten. De stempel beïnkt en deze ook nat gemaakt en dan gestempeld. Dit keer ook de lucht en het zand op dezelfde manier gestempeld. Na het drogen met de Scan&Cut weer het water uitgesneden (de uitsnede van de eerste kaart had ik opgeslagen). Dit keer heb ik bij het gekleurde water een druppeltje verdund afwasmiddel gedaan. Verder de kaart op dezelfde manier verwerkt.
Het resultaat: een woelige kaart met water!

Nu ziet de kaart er een stuk woeliger uit, vind je niet? De vogeltjes komen uit de In de Moment stempelset en de tekst uit de Quiet Meadow set. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de creaties van mijn collega demo’s. Hop je ook mee?

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

3 gedachten over “Oceanfront – Bloghop Stempelschatten – Woelig-Water!”

  1. Wat een tof en gewaagd idee om echt water in de kaarten te gebruiken! Het ziet er echt heel cool uit! Maar ook zonder dat element vind ik het prachtige kaarten geworden. Goede kleurkeuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven