Season of Chic – Bloghop Stempelschatten – Vakantie-Vibes

Header-Stempelschatten

Welkom bij een nieuwe Stempelschatten Bloghop. De hop, waar we de verborgen pareltjes in de catalogus weer onder de aandacht willen brengen. Iedere maand een nieuw thema. Voor de maand augustus: Vakantie-Vibes!

De vakanties zijn begonnen en voor sommige al (bijna) weer voorbij. Als je mij vraagt wat mijn vakantie vibes zijn, dan is het vooral zonnig weer en een goed boek. Of meerdere. Wij zoeken dan ook vaak de zon op en tegenwoordig gaat de e-reader mee (in plaats van een boodschappenkrat vol boeken). Mijn kaart is hier dan ook op gebaseerd.

Dit keer heb ik gekozen voor de stempelset Season of Chic. Een veelzijdige stempelset die je voor meerdere seizoenen kunt gebruiken. Ik heb de schelpen uit de set gebruikt.

Mijn idee voor de kaart was een boek en iets wat te maken heeft met het strand. Dit is wat ik ervan gemaakt heb.


Voor deze kaart heb ik de Kissing-techniek gebruikt. Ik heb de ‘vlek’ uit de set beïnkt met Gray Granite en één keer afgestempeld en hierop de tekst stempel uit de Quit Meadow set zonder inkt gedrukt (hierdoor verwijder je de inkt) daarna gestempeld op Basic White kaartkarton. Nu lijkt het net of er een tekst staat.

Dit heb ik een aantal keren gedaan onder en naast elkaar. Met een Basic Black marker heb ik de lijnen van een boek getekend. Het boek heb ik uitgeknipt. Het boek heb ik met het vouwbeen iets bol gemaakt en met de zijkanten en het midden geplakt op een achtergrond zodat het een beetje bol staat. De achtergrond heb ik met de blending brushes gemaakt met de kleuren blauw en geel die nog op de brushes zat.
Verder heb ik de kaart versiert met de schelpen uit de stempelset. De tekst komt uit de set In the moment.

Op het moment dat dit bericht online komt, geniet ik van de zon en mijn leesboek(en). Ik hoop dat jij ook een goede vakantie hebt of hebt gehad.
Ben je ook benieuwd naar wat de anderen met dit thema hebben gemaakt? Hop dan verder. Het lijstje staat hieronder.
Tot slot wens ik je heel veel plezier met het hoppen! Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

3 gedachten over “Season of Chic – Bloghop Stempelschatten – Vakantie-Vibes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven