Legendary Ride – Bloghop Stempelschatten – Heerlijke Hobbies

Hallo,
Leuk dat je de bloghop van de Stempel Schatten komt bezoeken. Deze bloghop willen we de stempelschatten, die je niet zo vaak (meer) ziet, weer eens onder de aandacht te brengen. Dit keer is het thema: Heerlijke Hobbies.
Denk jij dan ook als eerste aan creatieve hobbies? Dat was wel mijn eerste gedachte. Maar wij (mijn man en ik) hebben onze gezamenlijke hobby weer opgepakt en dat is: motorrijden. De stempelset en dies Legendary Ride was dus voor mij een musthave!

Ik heb een aantal kaartjes gemaakt met verschillende achtergronden.

Voor de eerste kaart heb ik eerst de motor met White Craft inkt gestempeld op zwart kaartkarton en dit goed laten drogen. Intussen heb ik uit 4 stukjes kaartkarton de motor uitgestanst. Het zwarte kaartkarton met motor heb ik in de Metal Plate embossingfolder gedaan. De 4 stukjes kaartkarton zonder de motor op elkaar geplakt en deze op de embossingfolder gelegd. Doordat de folder doorzichtig is, kun je precies zien waar de motor zit. Daarna door de stansmachine gehaald (Dus zonder de speciale embossingplaat!). Op deze manier wordt het deel om de motor alleen geëmbosst. Het geëmbosste met de craft inkt langs de randen gesponst. De tekst met wit geëmbosst en nog 2 vlammetjes erop.

Voor de volgende kaart heb ik de achtergrond stempel Rays of Light gebruikt met de kleuren Daffodil Delight, Pumpkin Pie en Poppy Parade. De tekst heb ik door eerst de stempel met versamark te beïnkten en daarna met Pumpkin Pie en dan te stempelen met Clear embossingpoeder geëmbosst. Op deze manier kan je elke kleur embossen ;). Het onderste deel heb ik met Memento gesponst. De tekst komt nu ook mooi naar voren. Als laatste de steen met het gras gestempeld en deze ingekleurd met de marker. De motor heb ik met de Stamparatus gestempeld tot dat hij mooi zwart was.

Voor de laatste kaart wilde ik ook graag de stansen gebruiken. De achtergrond is gedeeltelijk geëmbosst met de Exposed Brick (oude bakstenen muur) en de Metal Plate. Bij de Exposed Brick heb ik de folder eerst beïnkt en de Metal Plate heb ik het kaartkarton bewerkt met een spongedauber. Ja, en dan heb ik een motor in elkaar gezet. Ik heb voor een rode motor gekozen omdat mijn motor rood is. Vind ik altijd wel grappig. Hij lijkt er zelfs een beetje op. De ondergrond van de motor is van Window sheet. De tekst heb ik weer met Versamark en Crushed Curry en clear embossingpoeder op Vellum geëmbosst om zo een soort lichtbak te creëren.

En als toegift nog een klein kaartje. De eerste afdruk van de Ray of Light was niet helemaal naar wens, maar we gooien natuurlijk niets weg. Bij dit kaartje hebben we ook weer de Stamparatus gebruikt voor een mooie zwarte afdruk.

Dit zijn mijn kaartjes voor de bloghop. Ik hoop dat je ze leuk vindt.
Ik ben benieuwd wat de anderen hebben gemaakt tijdens deze hop. Hop je mee? Hieronder staat het lijstje.
Heel veel plezier en ik hoop dat je weer genoeg inspiratie opdoet.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

8 gedachten over “Legendary Ride – Bloghop Stempelschatten – Heerlijke Hobbies”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven