Color & Contour – Stempelschatten bloghop – Vrolijke Verjaardag!

Hallo,
Het is weer tijd voor een nieuwe bloghop van de Stempelschatten! Iedere maand zetten we een stempelset in de spotlight die wat naar de achtergrond is verdwenen. Iedere maand een ander thema. Deze maand is het thema: Vrolijke Verjaardag.

Dit vraagt om een kaartje met vrolijke kleuren. Daarom heb ik de kleuren Poppy Parade, Lemon Lolly, Bubble Bath, Parakeet Party, Highland Heather, Azure Afternoon en Granny Apple green gebruikt op een witte basis zodat de kleuren er mooi uitspringen.
De stempelschat die ik heb gebruikt is de Color & Contour samen met de Wanted to Say stansen.

Vier kaarten heb ik gemaakt. Ik heb eerst de bloemen gestempeld tot op de helft van de kaart. Twee kaarten in de lengte en twee in de breedte. Daarna op een rest stukje dit ook gedaan, maar dan iets dichter op elkaar. Hieruit heb ik de tekst gestanst.

Voor twee kaarten heb ik de tekst voor de helft uit de bloemen en de helft uit wit gestanst. Voor de andere twee kaarten heb ik de tekst Happy uit het getempelde deel gestanst en Birthday uit wit. De tekst op een stukje Vellum, zodat het iets mooier uitkomt. Met een vierkantje van bijpassend, gekleurd kaartkarton het op een basis van Basic White geplakt. Nog een paar vlindertjes erbij en klaar zijn de kaarten.

Door te spelen met de layout heb je zo vier vrolijke verjaardagskaarten.

Hop ook verder om de mooie kaarten van de anderen te bekijken en inspiratie op te doen. Het lijstje vind je hieronder.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

5 gedachten over “Color & Contour – Stempelschatten bloghop – Vrolijke Verjaardag!”

  1. Wat een vrolijke kaarten! leuk om te zien dat je het vierkantje telkens een andere plek geeft en wat voor effect dat heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven