Color & Contour – Bloghop Stempelschatten – Verborgen vakje

Hallo,

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Vandaag hoppen we weer om de Stempelschatten te laten zien. Stempelsets, die je al een tijd niet of weinig voorbij hebt zien komen.

Dit keer is het thema: verborgen vakje.

Ik heb de stempelset Color & Contour gebruikt en nu zag ik dat ik deze set vorige maand ook heb gebruikt. Dit heb ik niet in de gaten gehad. Het is wel een hele andere kaart geworden. Zo zie je hoeveel kanten je op kunt met die set.

Voor de kaart heb ik de masking en blending techniek gebruikt.

Met het pop-up swing arm mechanisme verschijnt  het verborgen vakje. Een mechanisme wat ik al een tijdje wilde proberen en ik was benieuwd of dit ook kon met een vakje voor bijvoorbeeld een cadeaukaart.

De bloemen heb ik eerst met memento gestempeld op Basic White, die groot genoeg was voor de voor- en binnenkant, zodat dit hetzelfde zou zijn. Meestal als ik het apart doe, zijn ze te verschillend.
Dezelfde bloemen heb ik ook op Masking Paper gestempeld, uitgeknipt en over de bloemen geplakt.

De achtergrond heb ik geblend met de brushes in de kleuren Crushed Curry, Pumpkin Pie en Poppy Parade. Toen ik daarmee tevreden was, heb ik er wat water op gespetterd. Dit heb ik laten drogen.

Daarna met één van de decoratieve masks de kleuren Pumpkin Pie, Poppy Parade en Craft inkt over de achtergrond gezet. Met de dop van een blenderpen nog cirkeltjes gemaakt met Memento en Craft inkt. Nadat het goed droog was, heb ik voorzichtig de bloemen van Masking Paper verwijderd.

Dit alles op een basis van Basic Black, zodat het mooi afsteekt.
De teksten zijn gestanst met de Wanted to say stansen. Hierbij heb ik uit de tekst: you’re too kind, de tekst: to you geknipt.

Dit was weer mijn bijdrage voor de hop. Het mechanisme van de pop-up swing arm is goed gelukt. Het vakje voor de cadeaukaart is niet te zwaar, daar was ik een beetje bang voor. Maar hij doet het goed.
Hop je ook nog langs bij mijn collega’s? Ik weet zeker dat er weer veel inspiratie te zien zal zijn.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

10 gedachten over “Color & Contour – Bloghop Stempelschatten – Verborgen vakje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven