In the moment – Bloghop Stempelschatten – Warme Winter Wens

Welkom bij de laatste Stempelschatten bloghop van dit jaar!
Dit keer het thema: Warme Winter Wensen.

Ik vond het toch wel een lastige dit keer. Al kon je ook stempelsets gebruiken uit de september – december minicatalogus, maar de sets die ik in mijn bezit heb, voldoen niet aan de criteria. We willen met de hop natuurlijk stempelschatten laten zien. Stempelsets, die wel wat meer aandacht kunnen gebruiken.
Ik heb gekozen voor een set uit de jaarcatalogus: In the moment.

Van deze set heb ik gekozen voor de stempel met de jonge vrouw, die gewikkeld in een deken, heerlijk een boek zit te lezen. Deze heb ik met de no-line aquarel techniek ingekleurd. Dit betekent dat je de stempel met een hele lichte kleur stempelt op watercolor papier en daarna met een waterpenseel inkleurt. Belangrijk is, dat je tussen de verschillende kleuren die je gebruikt, je de inkt goed laat drogen. Anders lopen de kleuren in elkaar over.

Ik heb een decoratief sjabloon gebruikt om het raam met potlood op te zetten. Na het kleuren van de ramen heb ik met een zwarte fineliner de kozijnen aangezet. En met een witte gelpen nog wat sneeuw toegevoegd.
Het geheel uitgestanst met een Deckled Circle en op een stukje design papier uit het All About Autumn pakket (met het schrijven van dit bericht kom ik erachter dat deze niet meer leverbaar is, helaas!). Ook hierop wat sneeuwvlokjes met de gelpen.
De tekst zijn gedeeltes van de bijbehorende teksten. Omdat ik de Pretty Peacock marker niet heb, heb ik de teksten met behulp van de blender pen gekleurd en daarna gestempeld. Nog een paar Faceted Gems erbij. Het geheel op een basis van Pretty Peacock kaartkarton.

Ik wou dat ik zo’n plekje had om te gaan zitten lezen! Heerlijk lijkt me dat.
Ook zo benieuwd wat de anderen hebben gemaakt? Hieronder vind je lijst met deelnemers.
Veel plezier!!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.

Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

8 gedachten over “In the moment – Bloghop Stempelschatten – Warme Winter Wens”

  1. Wat een gave uitvoering! De ijzige kou buiten en de knusse warmte van binnen in huis worden heel goed weergegeven. Echt een pronkstukje! Bedankt voor jouw inspirerende werk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven