Tropical Leaf – Stempelschatten bloghop – Frisse Start

Hallo,

Allereerst de beste wensen voor 2024!! En een creatief jaar gewenst!
Ook dit jaar gaan weer hoppen met StempelSchatten! Een bloghop waar we iedere maand stempelsets in het zonnetje zetten, die je de laatste tijd niet zoveel meer hebt zien stralen.
We beginnen met het thema: Frisse Start!!
Ik heb gekozen voor de Online Only bundle: Tropical Leaf in combinatie met de Lovely You stempelset en de Oude bakstenen muur 3D embossingfolder.

Door de frisse kleuren van de Incolors van 2022-2024 te gebruiken, heb ik een frisse, maar toch warme kaart gemaakt. Nu de temperatuur buiten al aardig is gezakt, warm je wat op door de tropische bladeren.

Op een stukje Basic White kaartkarton heb ik een baan gemaskeerd en hier met het kleine blad uit de set verschillende bladen gestempeld. Daarna beide zijden van de baan geëmbosst met de embossingfolder. Met de zwarte marker de baan wat geaccentueerd.
Het grote blad en wat bloemetjes op een rest stukje gestempeld en deze uit geponst en uit gestanst. Deze blaadjes en bloemetjes heb ik op een stukje Basic White geplakt, waarop ik eerst een randje getekend en de tekst gestempeld heb. Met een klein stukje Orchid Oasis kaartkarton eronder dit op het gestempelde en geëmbosste stukje geplakt. Een mat eronder van Orchid Oasis en dit alles op een Basic White kaartbasis.

Een Frisse Start dit jaar met de Stempelschatten. Ik hoop dat je mijn bijdrage leuk vindt. Hop ook even langs bij mijn collega’s om hun mooie creaties te bekijken. De volgorde staat onderaan het bericht. Veel plezier met het hoppen!

MAAR voordat je verder hopt een vraagje, want we zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de hop. Ben jij ook een Stampin’ Up! demo en lijkt het je leuk om mee te doen met onze hop, lees dan even onderstaand berichtje goed door en meld je dan aan!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

8 gedachten over “Tropical Leaf – Stempelschatten bloghop – Frisse Start”

  1. Wat een mooie heldere kaart vol verfrissende kleuren. Leuk die gemaskerde border, en de gedoodlede accenten. Dat maakt er echt een hippe kaart van! Tof ook dat je deze twee sets hebt gecombineerd. De bladerenset is te mooi om te laten liggen, ik ga hem ook klaarleggen om weer eens te gebruiken. Dank voor de inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven