Inked and Tiled | Stempelschatten Bloghop | Vier de Vriendschap!

Welkom bij een nieuwe bloghop van de Stempelschatten. Dit is de bloghop waar we de wat vergeten stempelsets weer wat meer aandacht geven.
Thema van de bloghop is dit keer: Vier de Vriendschap!

Voor mijn kaartje heb ik de set Inked and Tiled stempelset gebruikt en de kleurencombinatie Moody Mauve, Gray Granite en Boho Blue.

Inked and Tiled kaart

Ik heb een achtergrond gestempeld met Gray Granite door het blad meerdere keren te stempelen zonder opnieuw te beinkten. Het strookje Boho Blue heb bestempeld ik met de strepen. De achtergrond heb ik daarna met de embossingmal Oude druk en het Boho Blue strookje met de embossingmal Strepen geëmbossd. Vervolgens op de achtergrond nog licht de kleur Gray Granite aangebracht met een brush, zodat het geëmbossde wat zichtbaarder wordt.  Ik hoop dat het te zien is op de foto hieronder.

Inked and Tiled detail

Het voorste kaartje licht met het blad bestempeld en de bloem. Deze heb ik, met behulp van een spongedauber, beinkt met Gray Granit (steel) en Moody Mauve (bloem). De grote bloemen gestempeld in het Boho Blue en daarna uitgeknipt. Vervolgens Linnen draad om het kaartje gestrikt en daarop de bloemen met een dimensional geplakt en het geheel op een Moody Mauve mat geplakt. Ten slotte de kaart afgemaakt met een tekst, waarvoor ik de Deckled Cirkels (Geschepte Cirkels) en de Stylish Shapes (Frisse Figuren) stansen heb gebruikt.

Inked and Tiled kaart

Dit is mijn kaartje voor de bloghop. De kleurencombinatie ben ik erg tevreden over en ga ik zeker vaker gebruiken.
Ik hoop dat de Stempelschatten bloghop je inspireert om de stempelsets, die eigenlijk alweer te lang in de kast liggen, te gebruiken.
Bedankt voor je bezoekje en veel plezier met het verder hoppen! Je vindt de volgorde van de hop hieronder.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

9 gedachten over “Inked and Tiled | Stempelschatten Bloghop | Vier de Vriendschap!”

  1. Wat een sfeervolle kaart zeg! De achtergrond is prachtig, met die subtiele bladeren, en het embossingeffect. En dan de combinatie met het blauw, dat is ook prachtig. Echt een stijlvol geheel, met inderdaad een geweldige stempelset!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven