Iets “ouds” en iets “nieuws” – bloghop.

Welkom bij de nieuwe bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up® demo’s. Met dit keer als thema: Iets “ouds” en iets “nieuws”.
Als je de hop volgt, ben je hier via Suzanne gekomen.

Iets ouds, iets nieuws ……….. Nee het thema heeft niet perse met het huwelijk te maken. Maar met iets “ouds” wordt een product bedoeld, die ook in de jaarcatalogus van 2019-2020 heeft gestaan en ook nu weer in de jaarcatalogus van 2020-2021 staat. En met iets “nieuws” wordt natuurlijk een heel nieuw product uit de jaarcatalogus bedoeld.

Onlangs werd er bij mij een cadeaubon besteld. Ik moest de cadeaubon nog aanpassen met mijn nieuwe gegevens, dus maar een hele nieuwe gemaakt. Voor de cadeaubon heb ik een kaart/envelop gemaakt. Ik had een leuk model gezien voor een giftcard en deze heb ik aangepast. 

Ik had al een paar ideëen om hem te versieren en dit paste goed bij het thema van deze bloghop. Zo kon ik beide dus mooi combineren.
Ik heb 2 voorbeelden gemaakt, zodat er gekozen kon worden.

De “oude” producten die ik heb gebuikt, zijn de stempelsets Good Morning Magnolia en Free as a Bird. Ik heb gestempeld met Memento Black en ingekleurd met de blends. Dit zijn 2 prachtige sets, die ik eigenlijk te weinig gebruik.

Als “nieuw” product heb ik de Playful Alphabet stansen gebruikt. Deze zijn qua formaat kleiner als oudere letters stansen van Stampin’ Up! en daardoor makkelijker te gebruiken. Ik heb de letters van Van Harte heb ik 1x uit Whisper White gestanst en 3x uit de gebruikte laag kleur. Deze op elkaar geplakt waardoor de letters zijn verhoogd en de kleur van de 1e laag iets terugkomt.

Als je de kaart opent, vind je aan de binnenkant de cadeaubon en pocket met een label waar je een persoonlijke wens op kunt schrijven. De cadeaubon is intussen opgehaald en ik hoop dat de ontvanger er blij mee is.

Voor meer inspiratie hop je door naar Adrina.

vorige bloghop
volgende bloghop

Creatieve groetjes,

Hieronder de bloghop deelnemers:

 1. Kristen Cunningham
 2. Annette Elias
 3. Elly Rijnvis
 4. Ilona de Bont-Beniest
 5. Barbara van der Boom
 6. Ellen Liefting
 7. Yvon van Heugten Doensen
 8. Suzanne Smit
 9. Geke van der Vegt (je bent nu hier)
 10. Adrina Smulder

8 gedachten over “Iets “ouds” en iets “nieuws” – bloghop.”

 1. Super mooie cadeau kaarten Geke, mijn voorkeur is toch de magnolia, komt omdat ik er vorig jaar een album mee gemaakt heb voor mijn dochter en partner. Maar de vogels zijn er niet minder mooi om.

  Lieve Groet Yvon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven