Zomerse SOL weken.

Vanaf 1 juli zijn de zomerse SOL weken van start gegaan binnen het Lovely Stampers Team van Hélène. Om tijdens de zomerweken creatief te blijven en ideëen op te doen, worden er 9 weken lang wekelijks door een teamlid een oude SOL gecased.

Ik heb mij hier ook voor aangemeld en ik mocht een SOL van Kaylee in een nieuw jasje steken. Het is een mini-album van notecard enveloppen. Een leuk project en ik had meteen al bedacht dat ik het prachtige Peony Garden DSP ervoor wilde gebruiken.

Het leek mij  leuk om een mini paper pumpkin box erbij te maken, zodat je een leuk cadeau hebt. Hiervoor heb ik de maten voor de buitenkant iets moeten aanpassen anders zat het mini-album klem in de box.

Voor de aankleding van het album heb ik ook Square Vellum Doillies, Elegant Feceted Gems en het Shimmer Ribbon gebruikt. Deze producten horen bij de Peony Garden Suite Collectie (pag 82 van de jaarcatalogus).

De bijbehorende stempelset en stansen heb ik niet. Ik heb de stempelset Very Versailles gebruikt.

Toen mijn moeder aangaf dat ze haar 75e verjaardag buitenshuis (natuurlijk Coronaproof) wilde vieren, heb ik besloten om het voor haar te maken. En de versiering daarop aangepast. Op het moment dat dit logbericht online komt, vieren wij haar verjaardag. Ik hoop dat ze het leuk vindt. Ze kan het album zelf vullen met foto’s van haar verjaardag.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

2 gedachten over “Zomerse SOL weken.”

  1. Cool, ik moet nog veel leren over sol en blog hopppen. Hihi. Ik heb besloten om vanaf volgend jaar vooral te doen wat ik leuk vind en hoef ik al 20 minder verjaardagskaarten te bedenken. Meer tijd voor dit soort dingen. Groetjes Suzanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven