vakantie bloghop

Vakantie – Bloghop NL Demo’s

Welkom bij de bloghop van de NL demo’s met als thema: Vakantie.

Als de je hop volgt, ben je hier via Annette Elias- De Kijkkast gekomen.

Voor dit thema, die makkelijk lijkt, wist ik eerst niet zo goed wat ik moest maken. Toen heb ik mijzelf de vraag gesteld: waar denk je aan bij het woord vakantie. Wij gaan de laatste jaren naar Spanje op vakantie en dan denk je toch aan: zon, zee en strand. Zo ontstond het idee voor mijn kaart.

Vakantie bloghop NL Demo cocktails

Ik wilde een achtergrond met de zee en het strand en dan leuk met de cocktails van de stempelset Nothing better than op de voorgrond. Hiervoor heb ik eerst op YouTube naar filmpjes gezocht hoe ik een watercolor achtergrond moest maken. En zie hier het resultaat.

Dit was de  eerste poging en ook de mooiste, vind ik zelf. Al zijn de andere twee ook niet verkeerd.
De achtergrond dus op Fluid 100 watercolor papier geschilderd met de inkten van Stampin’ Up!. Deze zijn op waterbasis en dus zeer geschikt hiervoor. De kleuren, die ik heb gebruikt zijn: Pacific Point, Balmy Bleu, Misty Moonlight, Bermuda Bay, Evening Evergreen, Sahara Sand en  Soft Suede.

Voor de cocktails heb ik Mango Melody, Cherry Chobbler, Pacific Point, Melon Mambo, Granny Apple Green en Bermuda Bay gebruikt.
Ik hou niet van wijn en een mixje is af en toe wel lekker. Het is niet zo dat dit, voor mij, standaard hoort bij de zon, zee en het strand. Al smaakt het dan toch lekkerder als gewoon thuis.
Tijdens een gezellig teamweekendje vind ik een drankje ook wel lekker. Deze opmerking om even mijn Lovely Stampers vriendinnen een slag voor te zijn en er allerlei opmerkingen onder dit bericht tevoorschijn komen 😉 . Ik kijk al uit naar een volgend teamweekend.

Dit zijn mij kaarten voor de bloghop van de NL demo’s met als thema: Vakantie. Bedankt dat je even komt kijken.
Veel plezier bij de anderen!
Hop door naar Ellen Liefting om te zien wat zij heeft gemaakt.

vorige bloghop
volgende bloghop

Alvast een fijne vakantie!

Creatieve groetjes,

Hieronder de deelnemers van de bloghop:
Annette Elias- De Kijkkast
Geke van der Vegt
Ellen Liefting
Elly Rijnvis
Annette Koolmees

4 gedachten over “Vakantie – Bloghop NL Demo’s”

  1. Wauw! Goed gelukt! Mooie zonnige achtergrond met een lekker relaxed momentje voor jezelf in de vorm van een cocktail, verfrissend fruitig zonder en met😎

  2. Wow, wat een leukerds! Hier spat het zomergevoel absoluut van af!
    Enne een alcoholvrij mixje mag van mij ook hoor! 🤪
    Tof dat je zo weer iets nieuws hebt uitgeprobeerd en met succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven