Very Versailles / Positive thoughts boekenleggers

boekenleggers

Wanneer er bij ons op het werk iemand met pensioen gaat, maken we als collega’s ieders een pagina met een persoonlijke herinnering. Hiervan wordt een mooie map gemaakt.

Onlangs hebben we een collega mogen uitzwaaien en voor haar heb ik een pagina gemaakt met 2 boekenleggers Voor de boekenleggers heb ik de stempelsets Very Versailles en Positive Thoughts gebruikt en de kleuren Sahara Sand, Soft Sea Foam, Merry Merlot en Misty Moonlight, welke ik alle eerst een keer heb afgestempeld.

2 boekenleggers

Deze collega vertelde ooit eens, en dit heb ik nooit vergeten, dat ze soms 2 boeken tegelijk las. Ik vond dit zo bijzonder. Daarom heb ik voor haar 2 boekenleggers gemaakt. Het voorbeeld van de boekenleggers heb ik op Pinterest gezien. De pagina, waarop ik een tekst voor haar had geschreven, heb ik met dezelfde stempelsets en kleuren versierd. De boekenleggers heb ik in een cellofaanzakje op de pagina geplakt, zodat ze de boekenleggers ook eventueel kan gebruiken. Ik hoop dat ze ze mooi vindt.

pagina met boekenleggers

De gebruikte stempelsets zijn ideaal om je eigen papier mee te creëren. Combineer ze met kleur naar keuze en je heb je eigen, prachtige design papier.

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen. Liever niet via de webshop bestellen, dan kun je mij ook een bestelling mailen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven