aug-dec mini bloghop

Hallo, Augustus-December minicatalogus 2020 bloghop

Welkom bij de bloghop van Nederlandse Stampin’ Up! demo’s met als thema de nieuwe Augustus-December mini catalogus 2020. Vanaf 4 augustus kan je bestellen uit de Mini.

Als je de Bloghop volgt ben je hier via Angélique gekomen.

Omdat er weer zoveel leuke dingen in de mini stonden, heb ik als eerste de Nederlandse kerstbundel Winterwensen en het bijbehorende Snowflake Splendor DSP besteld. Deze producten heb ik gebruikt voor dit blogbericht.

Ik ben net terug van vakantie en eerlijk gezegd nog niet echt inspiratie om kerstkaarten te maken. Daarom heb ik aan de hand van kaart sketches een aantal kaarten gemaakt. Met als basis het prachtige Snowflake Splendor DSP. Dit papier heeft niet de standaard kerstkleuren, maar bestaat uit een mooie kleurencombinatie van Balmy Blue, Coastal Cabana, Highland Heather, Misty Moonlight, Night of Navy, Pacific Point, Pool Party en Whisper White.

Voor dit setje kaarten heb ik de Nederlandse kerstbundel Winterwensen gebruikt. Omdat het papier een prachtig overloop van kleuren heeft, kun je verschillende kaarten maken met dezelfde layout.
Eerst heb ik de 2 laagjes Whisper White met de Subtle 3D embossingfolder geëmbosst. Daarna uit 1 de grote sneeuwvlok gestanst. Beide stukje Whisper White door de midden gesneden en gewisseld. Zo had ik voor 2 kaarten een 1e laag. Daarna heb ik de kaart verder versiert.

Voor het 2e setje kaarten heb ik het DSP gebruikt samen met de Snowman Season stempelset uit de jaarcatalogus ( blz. 63). Ook in dit voorbeeld de voor- en achterkant van een vel DSP gebruikt. Ook voor deze kaartjes heb ik een sketch gebruikt.

En als laatste heb ik uit het DSP kerstballen geponst (Gleaming Ornaments, terug van weggeweest). De hangertjes met Smokey Slate gestempeld en gekleurd en hier de geponste kerstbal opgeplakt.

De kerstballen met clear embossingpoeder meerdere lagen heat embosst.
De achtergrond heb ik met de Subtle 3D embossingfolder geëmbosst. De kerstballen krijgen zo een mooi glans effect.

Hierboven een close-up van de kerstballen. Ik hoop dat de glans op de kerstballen wat duidelijker zichtbaar is.

Dit is mijn bijdrage aan de bloghop. Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan. En je kunt altijd kaart sketches gebruiken als je even wat minder inspiratie hebt. Net als ik gedaan heb .

Hop verder voor nog meer mooie projecten. Na mij komt Simone Denekamp.

Veel plezier met het hoppen.

vorige bloghop
volgende bloghop

Creatieve groetjes,

Hier volgen de deelnemers:

11 gedachten over “Hallo, Augustus-December minicatalogus 2020 bloghop”

  1. Pingback: Kerst in alternatieve kleur - Stampin' Harmony | Geke van der Vegt

  2. Pingback: Hallo Herfst-Winter Mini Catalog Blog Hop – Stamp With Kristen

  3. Pingback: De Augustus–December 2020 minicatalogus is uit! - Stampin' Harmony | Geke van der Vegt

  4. Wauw.. je hebt er wel werk van gemaakt zo net na je vakantie. Wat een super idee om de kerstballen te heat embossen. Ga ik zeker een keer proberen! Dank je wel voor de inspiratie 😉

  5. Dank je voor je inspiratie, twijfel of dat ik de kerststerren set ga kopen, maar jouw kaarten maken hem al wat interessanter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven