Season of chic | Stempelschatten bloghop | Weg is pech!

Hoi hoi,
Welkom bij een nieuwe bloghop van de Stempelschatten. Het thema: Weg is pech!
Vanaf 1 mei hebben we weer een nieuwe jaarcatalogus. En dat betekent veel mooie, nieuwe spulletjes, maar helaas ook mooie producten die het assortiment verlaten. Dus nog één keer een stempelschat uit de 2023 -2024 jaarcatalogus of uit de voorjaarscatalogus 2024. Ook de Season of Chic stempelset en stansen, die ik voor deze hop heb gebruikt, gaat het assortiment verlaten.

Met de Season of Chic stempelset en stansen kun je voor ieder seizoen een mooie kaart maken. Voor deze hop heb ik dan ook vier kaartjes gemaakt. Voor elke kaart heb ik dezelfde techniek gebruikt en dezelfde layout. Verschillende kleurencombinaties heb ik met een marker op een stempelblok gekleurd. Dit nat gesprayd en daarna afgedrukt op Basic White cardstock. Met de donkerste kleur heb ik spetters met de marker gemaakt.

Voor de winterse kaart heb ik de kleuren Misty Moonlight, Azure Afternoon en Smoky Slate gebruikt. De tekst is met Misty Moonlight gestempeld. En de kaart is afgemaakt met wat rhinestones.
Berry Burst, Lemon Lolly en Fresh Fresia zijn de kleuren die ik voor de voorjaarskaart heb gebruikt. Bij deze kaart heb ik de gestanste bloemetjes met de Wink of Stella gekleurd. Voor de tekst, de bloemen en de spetters heb ik Berry Burst gebruikt.

Season of chic - winter
Season of chic - lente

De zomerse kaart. Hier heb ik gekozen voor de kleuren Gray Granite, Petal Pink en Balmy Blue. Ook bij deze kaart heb ik de gestanste schelpen met de Wink of Stella wat glans gegeven. En verder Gray Granite voor de tekst, stempelafdrukken en de spetters.
Als laatste de herfst of najaarskaart. Lost Lagoon, Pretty Peacock en Soft Sea Foam zijn de gebruikte kleuren. Ook hier weer de donkerste kleur, Pretty Peacock gebruikt. Op deze kaart heb ik een strikje van Linnendraad geplakt.

Season of chic -zomer
Season of chic - herfst

De kaarten hebben allemaal een Basic White basis.
Ik heb al een tijdje de techniek van het blok stempelen niet meer gebruikt. De ene is ook beter gelukt dan de andere, maar toch ben ik blij met het resultaat.
De stempelset en stansen zijn vanaf morgen 9 april verkrijgbaar met 50% korting.
We hebben nieuwe deelnemers voor de Stempelschatten bloghop. Zo leuk!! Dus nog meer inspiratie!
Veel plezier met het hoppen!

Creatieve groetjes,

Voor de gebruikte materialen kun je op de foto klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

6 gedachten over “Season of chic | Stempelschatten bloghop | Weg is pech!”

  1. wat een prachtige reeks, leuk idee om per seizoen een kaartje te maken, daar leent die set zich perfect voor. Jammer dat die eruit gaat… Maar eentje die bij mij in de kast blijft!
    Die techniek met de stempelblok moet ik echt eens uitproberen, zo’n mooi effect, hier heel tof met de verschillende kleuren.
    Groetjes
    Nancy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven